2018-06-01 14:13

2018-06-01 14:13

Nationaldagsfirande med eldsjäl

GRUMS

Grums kommun bjuder in till nationaldagsfirande den 6 juni i Sveaparken.

Landshövding Kenneth Johansson håller årets nationaldagstal och ska sedan dela ut pris till årets eldsjäl tillsammans med kommunalrådet Leif Haraldsson (S).

Drygt 50 nomineringar till årets eldsjäl har kommit in och tre kandidater kallas upp på scenen innan vinnaren får motta 3 000 kronor och en tavla av Olle ”Droppen” Eriksson. Vinnaren meddelas klockan fem i elva på förmiddagen.

Kommunen bjuder också på blågula nationaldagsbakelser, det blir musik och barnen kan få glittertatueringar.

Landshövding Kenneth Johansson håller årets nationaldagstal och ska sedan dela ut pris till årets eldsjäl tillsammans med kommunalrådet Leif Haraldsson (S).

Drygt 50 nomineringar till årets eldsjäl har kommit in och tre kandidater kallas upp på scenen innan vinnaren får motta 3 000 kronor och en tavla av Olle ”Droppen” Eriksson. Vinnaren meddelas klockan fem i elva på förmiddagen.

Kommunen bjuder också på blågula nationaldagsbakelser, det blir musik och barnen kan få glittertatueringar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.