2018-05-06 20:31

2018-05-06 20:31

Vattenläcka lagad – men vattnet kan vara missfärgat

GRUMS

Åsgatan och Solbergsgatan i Grums har under söndagseftermiddagen- och kvällen drabbats av en vattenläcka.

Vid 20-tiden var läckan lagad och vattnet ska vara tillbaka hos alla berörda. Kommunen uppger dock att vattnet kan vara missfärgat men att det inte är farligt att dricka. ”Spola en stund i kranen så försvinner missfärgningen”, skriver kommunen på twitter.

Vid 20-tiden var läckan lagad och vattnet ska vara tillbaka hos alla berörda. Kommunen uppger dock att vattnet kan vara missfärgat men att det inte är farligt att dricka. ”Spola en stund i kranen så försvinner missfärgningen”, skriver kommunen på twitter.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.