2017-10-11 09:33

2017-10-11 09:33

Integrationsdag för nya invånare

GRUMS

På fredag den 13 oktober anordnar Grums kommun en integrationsdag för ensamkommande barn och nyanlända i kommunen i Gruvan.

Syftet är att ge nya Grumsbor information om vad kommunen gör och vilka föreningar som finns. Deltagarna får också träffa människor som jobbar i kommun och civilsamhälle. På programmet står välkomsttal av kommunalrådet Leif Haraldsson (S) och kommunchefen Annika Lomarker och information om bland annat näringsliv, kultur, fritid och skola.

Tolkar finns på plats under dagen och det bjuds på musik, kaffe och lunch.

Syftet är att ge nya Grumsbor information om vad kommunen gör och vilka föreningar som finns. Deltagarna får också träffa människor som jobbar i kommun och civilsamhälle. På programmet står välkomsttal av kommunalrådet Leif Haraldsson (S) och kommunchefen Annika Lomarker och information om bland annat näringsliv, kultur, fritid och skola.

Tolkar finns på plats under dagen och det bjuds på musik, kaffe och lunch.