2017-05-11 16:21

2017-05-11 16:21

Vill ge Sven-Ingvars ett monument

SLOTTSBRON

Det bör resas ett monument över Sven-Ingvars.

Det tycker en medborgare i Grums kommun som nu har lämnat in ett förslag om detta. Förslagsställaren tycker det är självklart att monumentet bör resas i slottsbron och inte någon annanstans i Grums kommun. Han föreslår det som på kartor har namnet Stenbergsåsen men i folkmun ofta kallas Oljeberget. Enligt förslagsställaren uttalade Sven-Erik Magnusson en gång att han hade en dröm om att hålla konsert just på Oljeberget. Stenbergsåsen/Oljeberget ligger bara några stenkast från den plats där Magnussons föräldrahem låg.

Det tycker en medborgare i Grums kommun som nu har lämnat in ett förslag om detta. Förslagsställaren tycker det är självklart att monumentet bör resas i slottsbron och inte någon annanstans i Grums kommun. Han föreslår det som på kartor har namnet Stenbergsåsen men i folkmun ofta kallas Oljeberget. Enligt förslagsställaren uttalade Sven-Erik Magnusson en gång att han hade en dröm om att hålla konsert just på Oljeberget. Stenbergsåsen/Oljeberget ligger bara några stenkast från den plats där Magnussons föräldrahem låg.