2016-10-15 05:48

2016-10-15 06:40

Polis prejade misstänkt rattfull

GRUMS

21-åring misstänks för ett flertal brott efter biljakt.

Efter att polisen fått tips om att en bilförare i Grums kört vårdslöst och misstänkts vara berusad lyckades man hitta bilen strax efter klockan 02 på natten till lördagen. Men bilföraren, en 21-årig man, försöker köra ifrån polisen som därpå prejar bilen för att få stopp på den.

Mannen misstänks nu för grovt rattfylleri, narkotikabrott, grov vårdslöshet i trafik samt brott mot knivlagen. Han togs med för provtagning och lades in för tillnyktring, uppger polisen.

Efter att polisen fått tips om att en bilförare i Grums kört vårdslöst och misstänkts vara berusad lyckades man hitta bilen strax efter klockan 02 på natten till lördagen. Men bilföraren, en 21-årig man, försöker köra ifrån polisen som därpå prejar bilen för att få stopp på den.

Mannen misstänks nu för grovt rattfylleri, narkotikabrott, grov vårdslöshet i trafik samt brott mot knivlagen. Han togs med för provtagning och lades in för tillnyktring, uppger polisen.