2016-06-15 08:30

2016-06-15 08:30

Rutor sönderslagna på hemtjänstens bilar

GRUMS

En anmälan om skadegörelse i Grums kom in till polisen på tidiga onsdagsmorgonen.

Det rör sig om sju av hemtjänstens bilar som har fått flera rutor krossade under natten.

Samtliga fordon stod parkerade på Gamla vägen i Grums.

- Enligt rapporten ska det vara bakrutorna som har slagits sönder, säger polisens presstalesman Tommy Lindh.

Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse.

- Det är svårt att göra en teknisk undersökning i de här fallen, det skulle vara om någonting glömts kvar på platsen. Annars kan vi hoppas att någon har iakttagit något som kan sättas i samband med det här, säger Tommy Lindh.

Det rör sig om sju av hemtjänstens bilar som har fått flera rutor krossade under natten.

Samtliga fordon stod parkerade på Gamla vägen i Grums.

- Enligt rapporten ska det vara bakrutorna som har slagits sönder, säger polisens presstalesman Tommy Lindh.

Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse.

- Det är svårt att göra en teknisk undersökning i de här fallen, det skulle vara om någonting glömts kvar på platsen. Annars kan vi hoppas att någon har iakttagit något som kan sättas i samband med det här, säger Tommy Lindh.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.