2016-05-08 14:44

2016-05-08 14:44

Mordbrand vid förskola

GRUMS

I fredags kväll vid 20-tiden var det någon som tände eld på ett bildäck vid Mossans förskola på Vitmossevägen i Grums.

Elden spred sig till förskolans yttervägg. Förskolan är nu avspärrad och teknisk undersökning ska göras där, troligen under måndagen. Några större skador på skolan blev det inte: ”Men det kunde ha blivit allvarligt”, säger Thore Persson vid krimjouren. Någon misstänkt finns inte men händelsen är rubricerad som mordbrand.

Elden spred sig till förskolans yttervägg. Förskolan är nu avspärrad och teknisk undersökning ska göras där, troligen under måndagen. Några större skador på skolan blev det inte: ”Men det kunde ha blivit allvarligt”, säger Thore Persson vid krimjouren. Någon misstänkt finns inte men händelsen är rubricerad som mordbrand.