2016-04-13 10:56

2016-04-16 15:42

Grumsfilm nominerad i filmfestival

FILM

Kortfilmen "Where is home" av Asad Nazari från Grums är nominerad till Stockholm Filmfestival Junior.

Filmen producerades under filmprojektet "Var är hem? – Filmskapande i Grums", som syftade till att ge nyanlända barn och ungdomar en möjlighet att uttrycka sig genom film.

– Jag är långt borta från min familj och det är jätte tungt. Men i dag är jag mycket glad över att mina ansträngningar under filmworkshopen gett resultat. Jag kommer att hitta min väg, säger Asad Nazari i ett pressmeddelande från Region Värmland.

Asads film är nominerade i kategorin 11-14 år och prisutdelningen sker på lördag.

Filmen producerades under filmprojektet "Var är hem? – Filmskapande i Grums", som syftade till att ge nyanlända barn och ungdomar en möjlighet att uttrycka sig genom film.

– Jag är långt borta från min familj och det är jätte tungt. Men i dag är jag mycket glad över att mina ansträngningar under filmworkshopen gett resultat. Jag kommer att hitta min väg, säger Asad Nazari i ett pressmeddelande från Region Värmland.

Asads film är nominerade i kategorin 11-14 år och prisutdelningen sker på lördag.