2016-03-22 18:39

2016-03-22 18:39

Mångfaldsdag på Jättesten

GRUMS

På Skärtorsdagen, sista skoldagen före påsklovet, arrangeras det en kombinerad mångfalds- och kulturdag på Jättestenskolan i Grums. Det är elevrådet som är initiativtagare. Bland annat ordnas det dans, ”idrottslekar” från olika delar världen och så blir det både filmvisning och diskussioner.

På Skärtorsdagen, sista skoldagen före påsklovet, arrangeras det en kombinerad mångfalds- och kulturdag på Jättestenskolan i Grums. Det är elevrådet som är initiativtagare. Bland annat ordnas det dans, ”idrottslekar” från olika delar världen och så blir det både filmvisning och diskussioner.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.