2015-10-27 21:56

2015-10-27 21:56

Gala för flyktingar i Grums

GRUMS

På tisdagskvällen arrangerade Lions en gala till förmån för flyktingar på Gruvan i Grums.

Arrangörerna hade anlitat en rad artister: Gunnar Svensson och gruppen Eternellerna svarade för det lokala inslaget. Övriga som medverkade var Janne Karlsson samt Andreas Jonsson och Peter Wanngren från The Poppers.

Alla intäkter från galan kommer att gå till människor som flyr från krig och förtryck.

 

Arrangörerna hade anlitat en rad artister: Gunnar Svensson och gruppen Eternellerna svarade för det lokala inslaget. Övriga som medverkade var Janne Karlsson samt Andreas Jonsson och Peter Wanngren från The Poppers.

Alla intäkter från galan kommer att gå till människor som flyr från krig och förtryck.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.