2015-10-10 08:29

2015-10-10 08:48

Bestals medan han låg och sov

GRUMS

En lastbilschaufför bestals under natten mot lördagen i Nyängen, Grums.

Stölden inträffade efter klockan 02 då chauffören låg och sov i lastbilen. En eller flera okända personer har tagit sig in i hytten och där stulit en dator, en mobiltelefon och en kamera. Även 300 liter diesel har slangats ur lastbilen.

– Chauffören har tidigare under kvällen haft lite fest med några andra personer och därefter somnat. Det är förmodligen därför han inte märkt något, säger Stefan Sundberg, länsvakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Gärningsmännen har av allt att döma inte behövt bryta sig in i lastbilen då det funnits en nyckel tillgänglig som de kunnat använda.

Det finns ingen namngiven misstänkt.

 

Stölden inträffade efter klockan 02 då chauffören låg och sov i lastbilen. En eller flera okända personer har tagit sig in i hytten och där stulit en dator, en mobiltelefon och en kamera. Även 300 liter diesel har slangats ur lastbilen.

– Chauffören har tidigare under kvällen haft lite fest med några andra personer och därefter somnat. Det är förmodligen därför han inte märkt något, säger Stefan Sundberg, länsvakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Gärningsmännen har av allt att döma inte behövt bryta sig in i lastbilen då det funnits en nyckel tillgänglig som de kunnat använda.

Det finns ingen namngiven misstänkt.