2015-04-07 08:15

2015-04-07 08:15

Tonåring hotade jämnåriga med kniv

GRUMS

En tonårig pojke greps i natt i Grums efter att han knivhotat sina jämnåriga rumskamrater på ett HVB-hem.

Pojken, som också själv bor på hemmet, ska ha haft en kniv som han hotat sina rumskamrater med. Han är också misstänkt för skadegörelse inne på boendet då han enligt polisen ska ha slagit sönder inredningen i köket.

Gripandet hävdes av åklagare under tisdagsmorgonen och pojken har lämnats över till de sociala myndigheterna.

Pojken, som också själv bor på hemmet, ska ha haft en kniv som han hotat sina rumskamrater med. Han är också misstänkt för skadegörelse inne på boendet då han enligt polisen ska ha slagit sönder inredningen i köket.

Gripandet hävdes av åklagare under tisdagsmorgonen och pojken har lämnats över till de sociala myndigheterna.