2015-02-20 06:00

2015-02-20 06:00

Åtta jackor stulna – nu eftersöks vittnen

GRUMS: Jackorna stals utanför butiken från ställ mitt på dagen

Klädbutiken Erixons Fashion blev under tisdagen bestulen på jackor för ett värde uppemot 16 000 kronor. Händelsen är polisanmäld, och ägaren söker nu efter vittnen till händelsen.

Under tisdagen blev klädbutiken Erixons Fashion i Grums bestulen på åtta jackor. Jackorna försvann från klädställ som butiken hade på utsidan, antagligen mellan klockan 13-15. Värdet på jackorna ligger mellan 1500 till 2000 kronor styck.

Butikens ägare Marita Erixon vädjar nu till allmänheten om uppgifter ifall någon har sett något och ber då att personerna tar kontakt med henne. Butiken ligger på Sveagatan och Marita själv tror att det vara flera personer som var inblandade och att de hade en bil i närheten, då det ligger en parkering i närheten av butiken.

– Man känner sig väldigt kränkt, som att ”här är det enkelt att förse sig”. Om inte annat varnar man andra om att vara försiktiga, säga Marita Erixon.

Händelsen är polisanmäld.

Under tisdagen blev klädbutiken Erixons Fashion i Grums bestulen på åtta jackor. Jackorna försvann från klädställ som butiken hade på utsidan, antagligen mellan klockan 13-15. Värdet på jackorna ligger mellan 1500 till 2000 kronor styck.

Butikens ägare Marita Erixon vädjar nu till allmänheten om uppgifter ifall någon har sett något och ber då att personerna tar kontakt med henne. Butiken ligger på Sveagatan och Marita själv tror att det vara flera personer som var inblandade och att de hade en bil i närheten, då det ligger en parkering i närheten av butiken.

– Man känner sig väldigt kränkt, som att ”här är det enkelt att förse sig”. Om inte annat varnar man andra om att vara försiktiga, säga Marita Erixon.

Händelsen är polisanmäld.