2014-12-16 18:25

2015-01-20 22:44

Person påkörd av tåget

GRUMS

(UPPDATERAD 19.10) En 24-årig man blev på tisdagskvällen påkörd av tåget i Grums.

Larmet kom 17.30.

En man blev påkörd när han skulle passera en så kallad gångfälla i närheten av Grums järnvägsstation.

– Det handlar om en ren olycka. Han har helt enkelt inte sett att tåget kommit och har blivit påkörd. Men det ska inte handla om några livshotande skador utan tågets ena kant har tagit i honom och han har fått skador i ett ben och i huvudet, säger Christer Magnusson, länsvakthavande befäl hos Värmlandspolisen.

Mannen har förts till centralsjukhuset i Karlstad men ska ha varit vid medvetande.

– Vår personal gjorde bedömningen att det handlar om en sårskada snarare än ett benbrott. Så den här personen har haft en väldig tur, säger Magnus Lundqvist, räddningschef i beredskap i Karlstadregionen.

Olyckan ska ha skett strax söder om järnvägsstationen i närheten av godis- och videofilmsbutiken Happy Station.

Larmet kom 17.30.

En man blev påkörd när han skulle passera en så kallad gångfälla i närheten av Grums järnvägsstation.

– Det handlar om en ren olycka. Han har helt enkelt inte sett att tåget kommit och har blivit påkörd. Men det ska inte handla om några livshotande skador utan tågets ena kant har tagit i honom och han har fått skador i ett ben och i huvudet, säger Christer Magnusson, länsvakthavande befäl hos Värmlandspolisen.

Mannen har förts till centralsjukhuset i Karlstad men ska ha varit vid medvetande.

– Vår personal gjorde bedömningen att det handlar om en sårskada snarare än ett benbrott. Så den här personen har haft en väldig tur, säger Magnus Lundqvist, räddningschef i beredskap i Karlstadregionen.

Olyckan ska ha skett strax söder om järnvägsstationen i närheten av godis- och videofilmsbutiken Happy Station.