2018-09-21 18:59

2018-09-21 18:59

Ledig polis satte stopp för drograttfyllo

FORSHAGA

En ledig men alert polis kunde på fredagskvällen stoppa ett fordon som var belagt med brukandeförbud.

Fordonet framförds i centrala Forshaga av en man i 55-årsåldern som saknar körkort . Mannen misstänks därtill ha kört drogpåverkad och misstänks förutom att ha brutit mot brukandeförbudet även för drograttfylleri och olovlig körning.

Bilens ägare, en några år äldre man, var passagerare i bilen och misstänks för tillåtande av olovlig körning.

Bilen togs i beslag.

Fordonet framförds i centrala Forshaga av en man i 55-årsåldern som saknar körkort . Mannen misstänks därtill ha kört drogpåverkad och misstänks förutom att ha brutit mot brukandeförbudet även för drograttfylleri och olovlig körning.

Bilens ägare, en några år äldre man, var passagerare i bilen och misstänks för tillåtande av olovlig körning.

Bilen togs i beslag.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.