2018-09-03 15:15

2018-09-03 15:15

Två nominerade till lärarpris

FORSHAGA

Karin Landeklint på Grossbolsskolan och Johan Sköld från Forshagaakademin är två av hundratalet lärare som nominerats till lärarpriset Guldäpplet. Stipendiet delas ut till en eller flera lärare som använder digitala verktyg för att utveckla skolan och pedagogiken.

Karin Landeklint på Grossbolsskolan och Johan Sköld från Forshagaakademin är två av hundratalet lärare som nominerats till lärarpriset Guldäpplet. Stipendiet delas ut till en eller flera lärare som använder digitala verktyg för att utveckla skolan och pedagogiken.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.