2018-08-18 15:30

2018-08-18 15:30

Tonny blev Årets företagare

FORSHAGA

I samband med fredagskvällens politikerdebatt i Forshaga korades Årets företagare i Forshaga 2018.

Utmärkelsen tilldelades Tonny Målström som driver Tonnys Tapetserarverkstad. I motiveringen beskrivs hans målmedvetenhet och gedigna hantverkskunnande. Priset delades av Företagarna Forshagas ordförande Sten Myreback.

Utmärkelsen tilldelades Tonny Målström som driver Tonnys Tapetserarverkstad. I motiveringen beskrivs hans målmedvetenhet och gedigna hantverkskunnande. Priset delades av Företagarna Forshagas ordförande Sten Myreback.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.