2018-08-06 22:46

2018-08-07 07:35

200 lantbrukare samlas på möte

FORSHAGA

Under tisdagskvällen samlas över 200 lantbrukare, från olika ställen i Värmland, i Forshaga på ett möte. Där ska dagssituationen som torkan gett upphov till diskuteras.

– Vi vill starta ett samtal om vad som behöver göras både på kort och på lång sikt. Det är många aktörer som måste göra sin del, säger Patrik Ohlsson, ordförande för LRF Värmland, i ett pressmeddelande.

Deltar gör också aktörer från bland annat LRF, länsstyrelsen och vissa politiska organisationer.

 

– Vi vill starta ett samtal om vad som behöver göras både på kort och på lång sikt. Det är många aktörer som måste göra sin del, säger Patrik Ohlsson, ordförande för LRF Värmland, i ett pressmeddelande.

Deltar gör också aktörer från bland annat LRF, länsstyrelsen och vissa politiska organisationer.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.