2018-08-05 14:09

2018-08-05 14:12

Drogpåverkad bilist stoppades

KARLSTAD

En man född 1985 påträffades av polisen på vägen mellan Skåre och Forshaga, efter att allmänheten ringt in och tipsat om hans körning. Mannen ska ha framfört bilen ostabilt och visade tydliga tecken på påverkan.

Polisen stoppade mannen och nu misstänks han för narkotikainnehav, bruk och olovlig körning.

Polisen stoppade mannen och nu misstänks han för narkotikainnehav, bruk och olovlig körning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.