2018-07-22 01:29

2018-07-22 01:33

Polisanmälan efter markbränder

Två mindre markbränder uppstod i Visterud norr om Forshaga på lördagskvällen. Polisen har gjort en anmälan.

Larmet kom strax efter klockan 22.00. Räddningstjänst och polis åkte till platsen.

– Det var två mindre bränder som man släckte ner. Men man menade att det inte fanns någon naturlig orsak till bränderna, så vi har upprättat en anmälan, säger Jan Materne, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen.

Brottsrubriceringen är oklar inledningsvis. Ingen person ska ha skadats vid händelsen.

 

Larmet kom strax efter klockan 22.00. Räddningstjänst och polis åkte till platsen.

– Det var två mindre bränder som man släckte ner. Men man menade att det inte fanns någon naturlig orsak till bränderna, så vi har upprättat en anmälan, säger Jan Materne, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen.

Brottsrubriceringen är oklar inledningsvis. Ingen person ska ha skadats vid händelsen.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.