2018-06-29 11:34

2018-06-29 11:34

Nu ska bruket säljas

DEJE

Har du verksamhet som kräver drygt 108 000 kvadratmeter? Då finns det du söker i Deje.

För nu ska Deje bruk säljas, skriver Värmlands folkblad.

Ägaren Leif Andersson ropade in bygganden på auktion för nästan 20 år sedan, och har haft plaståtervinning i den före detta pappersfabriken. Nu går flyttlasset till Arvika, och då passar han på att sälja byggnaden.

Utgångspriset på fastigheten är satt till tre miljoner kronor.

– Det har varit några har och kikat. Men om de verkligen är intresserade eller mest nyfikna, det vet jag inte, säger Leif Andersson till tidningen.

För nu ska Deje bruk säljas, skriver Värmlands folkblad.

Ägaren Leif Andersson ropade in bygganden på auktion för nästan 20 år sedan, och har haft plaståtervinning i den före detta pappersfabriken. Nu går flyttlasset till Arvika, och då passar han på att sälja byggnaden.

Utgångspriset på fastigheten är satt till tre miljoner kronor.

– Det har varit några har och kikat. Men om de verkligen är intresserade eller mest nyfikna, det vet jag inte, säger Leif Andersson till tidningen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.