2018-05-30 13:50

2018-05-30 13:50

Holm (M) frågar om myggen

DEJE

– Varför vill miljödepartementet och miljöministern minska användningen av Vectobac G? undrar den värmländske riksdagsledamoten Christian Holm Barenfeld (M) i en fråga till miljöminister Karolina Skog (MP).

Regeringen ska inte på de myggdrabbade medborgarnas bekostnad experimentera med alternativa metoder. Och inte försöka komma undan sitt ansvar genom att hänvisa till länsstyrelserna. Länsstyrelserna är statens representanter i länen och de kan regeringen självklart styra, menar Holm Barenfeld.

 

 

Regeringen ska inte på de myggdrabbade medborgarnas bekostnad experimentera med alternativa metoder. Och inte försöka komma undan sitt ansvar genom att hänvisa till länsstyrelserna. Länsstyrelserna är statens representanter i länen och de kan regeringen självklart styra, menar Holm Barenfeld.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.