2018-05-18 16:05

2018-05-18 16:05

Personbil rammade räcke efter avåkning

FORSHAGA

En personbil körde vid 15.30-tiden på fredagseftermiddagen av vägen och in i ett räcke på länsvägen mellan Deje och Forshaga öster om riksväg 62.

– Det färdades en person i bilen och denne var vaken och talbar efter olyckan, jag är osäker på om personen fick följa med till sjukhuset eller inte, säger Ola Åkesson, räddningschef i beredskap i Karlstadsregionen.

Olyckan inträffade inte långt från brandstationen i Deje. Den orsakade inte större störningar i trafiken.

– Det färdades en person i bilen och denne var vaken och talbar efter olyckan, jag är osäker på om personen fick följa med till sjukhuset eller inte, säger Ola Åkesson, räddningschef i beredskap i Karlstadsregionen.

Olyckan inträffade inte långt från brandstationen i Deje. Den orsakade inte större störningar i trafiken.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.