2018-04-25 15:41

2018-04-25 16:59

Kulturpengar till grundskolan

FORSHAGA

Exakt som i fjol och till samma ändamål för Forshaga kommun 330 000 kronor av statens kulturråd.

Pengar till kommunens grundskoleelever i vad som kallas Skapande skola-satsningen som ska komplettera skolornas vanliga kulturverksamhet. Meningen är att eleverna ska få ta del av det professionella kulturutbudet, diskutera aktuella ämnen och utveckla sitt eget skapande.

 

Pengar till kommunens grundskoleelever i vad som kallas Skapande skola-satsningen som ska komplettera skolornas vanliga kulturverksamhet. Meningen är att eleverna ska få ta del av det professionella kulturutbudet, diskutera aktuella ämnen och utveckla sitt eget skapande.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.