2018-03-13 16:23

2018-03-13 16:23

Arbetsförmedlingen har flyttat

FORSHAGA

I tisdags flyttade Arbetsförmedlingen in i sina nya lokaler i Forshaga, på Vinkelgatan 18. Då passade man på att arrangera en rekryteringsmässa. 19 arbetsgivare från en rad olika branscher var på plats med erbjudanden om jobb.

I tisdags flyttade Arbetsförmedlingen in i sina nya lokaler i Forshaga, på Vinkelgatan 18. Då passade man på att arrangera en rekryteringsmässa. 19 arbetsgivare från en rad olika branscher var på plats med erbjudanden om jobb.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.