2018-02-19 10:17

2018-02-19 10:17

Fyrhjuling stals i Forshaga

FORSHAGA

En fyrhjuling har stulits i Forshaga.

Fordonet stod uppställt på ett släp i Stackbråtarna och har troligen stulits under natten till måndag. Fyrhjulingen är av märket Polaris 800.

Fordonet stod uppställt på ett släp i Stackbråtarna och har troligen stulits under natten till måndag. Fyrhjulingen är av märket Polaris 800.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.