2018-02-18 12:13

2018-02-18 12:13

Man till sjukhus efter misshandel

FORSHAGA

En man i 20-årsåldern blev på tidiga söndagsmorgonen misshandlad i ett bostadsområde i Forshaga.

Mannen ska enligt vittnen ha blivit misshandlad med både slag och sparkar av flera personer, och blivit liggande på marken när övriga inblandade lämnade platsen i bil.

Den bilen stoppades senare av en polispatrull där en man i 20-årsåldern kunde pekas ut av vittnen som skyldig till misshandeln. Han greps och lades in för tillnyktring innan förhör, som vid lunchtid på söndagen ännu inte hade genomförts.

Den misshandlade fördes till sjukhus med mun- och ansiktskador.

De inblandade ska enligt polisen vara bekanta med varandra sedan tidigare.

Mannen ska enligt vittnen ha blivit misshandlad med både slag och sparkar av flera personer, och blivit liggande på marken när övriga inblandade lämnade platsen i bil.

Den bilen stoppades senare av en polispatrull där en man i 20-årsåldern kunde pekas ut av vittnen som skyldig till misshandeln. Han greps och lades in för tillnyktring innan förhör, som vid lunchtid på söndagen ännu inte hade genomförts.

Den misshandlade fördes till sjukhus med mun- och ansiktskador.

De inblandade ska enligt polisen vara bekanta med varandra sedan tidigare.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.