2018-02-11 13:55

2018-02-11 14:00

Försökte köra på ledig polis och dennes barn

FORSHAGA

En 48-årig man misstänks för försök till grov misshandel efter att ha varit nära att köra på en ledig polis och dennes barn.

Det var på fredagseftermiddagen som den lediga polisen skulle gripa en man misstänkt för grov olovlig körning, rattfylleri och narkotikabrott. Den misstänkte mannen var dock inte intresserad av att låta sig gripas utan var i stället nära att köra på polisen och dennes barn som var med vid tillfället.

– Det var eftersom han inte stannade som han misstänks för försök till grov misshandel, säger Morgan Connedal, stationsbefäl vid Karlstadpolisen.

Varken polisen eller barnen ska ha skadats i samband med händelsen.

 

Det var på fredagseftermiddagen som den lediga polisen skulle gripa en man misstänkt för grov olovlig körning, rattfylleri och narkotikabrott. Den misstänkte mannen var dock inte intresserad av att låta sig gripas utan var i stället nära att köra på polisen och dennes barn som var med vid tillfället.

– Det var eftersom han inte stannade som han misstänks för försök till grov misshandel, säger Morgan Connedal, stationsbefäl vid Karlstadpolisen.

Varken polisen eller barnen ska ha skadats i samband med händelsen.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.