2018-01-18 01:21

2018-01-18 04:52

Påverkad gick runt med tillhygge – greps för flera brott

Polis grep en man i Grossbol på natten till torsdagen. Han misstänks för flera brott, bland annat försök till grov misshandel.

Polisen larmades om händelsen klockan 00.42.

– Han har försökt ta sig in hos en boende på adressen. När patrull kommer dit försöker han kasta ifrån sig ett baseballträ och så hade han en tårgasburk på sig och misstänktes vara påverkad av narkotika, säger Jan Materne, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen.

Inledningsvis fanns en uppgift om att mannen, som är i 20-årsåldern, burit en yxa, men det är oklart om det var så.

På resan till arresten ska mannen ha hotat polis. Han misstänks nu för hot mot tjänsteman, försök till grov misshandel, narkotikabrott (eget bruk) samt brott mot vapenlagen och knivlagen.

 

 

Polisen larmades om händelsen klockan 00.42.

– Han har försökt ta sig in hos en boende på adressen. När patrull kommer dit försöker han kasta ifrån sig ett baseballträ och så hade han en tårgasburk på sig och misstänktes vara påverkad av narkotika, säger Jan Materne, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen.

Inledningsvis fanns en uppgift om att mannen, som är i 20-årsåldern, burit en yxa, men det är oklart om det var så.

På resan till arresten ska mannen ha hotat polis. Han misstänks nu för hot mot tjänsteman, försök till grov misshandel, narkotikabrott (eget bruk) samt brott mot vapenlagen och knivlagen.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.