2018-01-17 00:32

2018-01-17 05:58

Räddningstjänsten tog bort träd över väg

Träd uppges ha fallit över väg 720 vid Mölnbacka på natten till onsdagen.

Räddningstjänsten åkte till platsen och gjorde vägen farbar. Trafikverket satte prognosen för arbetet till klockan 00.40.

Räddningstjänsten åkte till platsen och gjorde vägen farbar. Trafikverket satte prognosen för arbetet till klockan 00.40.

Till händelsekartan

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.