2018-01-12 16:23

2018-01-12 16:23

Skeppsbrott-tema fick flest röster i lekplatsval

FORSHAGA

Av tre förslag fick skeppsbrottet flest röster som tema för en lekplats på Anneberg i Forshaga.

51 procent röstade på förslaget och skogen 1 och skogen 2 fick därmed se sig akterseglade, enligt ett pressmeddelande från Forshaga kommun. På kommunen tror man att det var linbanan och studsmattan som gjorde skeppsbrottet till vinnare.

Runt 200 hushåll i området fick ett specialutskick med information om att det gick att tycka till om den nya temalekplatsen. Den ska stå klar i början av sommaren.

51 procent röstade på förslaget och skogen 1 och skogen 2 fick därmed se sig akterseglade, enligt ett pressmeddelande från Forshaga kommun. På kommunen tror man att det var linbanan och studsmattan som gjorde skeppsbrottet till vinnare.

Runt 200 hushåll i området fick ett specialutskick med information om att det gick att tycka till om den nya temalekplatsen. Den ska stå klar i början av sommaren.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.