2016-08-10 13:35

2016-08-10 13:35

Polisen tog bilnycklarna

FORSHAGA

Strax efter midnatt natten till i dag blev en 45-årig man stoppad av en polispatrull som observerat när mannen körde på riksväg 62.

Mannen har inget körkort och visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. 45-åringen medger att han har brukat narkotika i samband med händelsen. Nycklarna omhändertogs av polisen för att förhindra att mannen skulle köra vidare.

Den 45-årige mannen är hemmahörande i kommunen och utredning pågår.

Mannen har inget körkort och visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. 45-åringen medger att han har brukat narkotika i samband med händelsen. Nycklarna omhändertogs av polisen för att förhindra att mannen skulle köra vidare.

Den 45-årige mannen är hemmahörande i kommunen och utredning pågår.