2016-07-14 17:36

2016-07-14 17:36

Sommarfest i Forshaga

FORSHAGA: Folkets hus fylldes till bredden när PRO bjöd till fest

I folkets hus i Forshaga har hundratals pensionärer samlats, det är dags för den årliga sommarfesten.

Dragspelsmusik inleder festen, framfört av Deje Dragspelsklubb, och de möts av rungande applåder från publiken. Innan det bjuds på kaffe och tårta hälsas gästerna varmt välkomna av PRO:s ordförande Lennart Andersson.

– Dragspelsklubben är nog en av Dejes mest bokade orkestrar, skrattar Sandor Budai, studieorganisatör i föreningen. Han är en av de som håller i trådarna för evenemanget.

Folkets hus i Forshaga har egentligen semesterstängt, men för den årliga sommarfest som PRO anordnar öppnar de mer än gärna dörrarna under en eftermiddag. Drygt 200 pensionärer har tagit sig dit och stämningen är på topp.

Sommarfesten är ett stående inslag i PRO Forshagas aktivitetskalender och har anordnats i över 30 år. Alla pensionärer i Forshaga är välkomna till festligheterna, oberoende medlemskap i PRO eller inte.

Dragspelsmusik inleder festen, framfört av Deje Dragspelsklubb, och de möts av rungande applåder från publiken. Innan det bjuds på kaffe och tårta hälsas gästerna varmt välkomna av PRO:s ordförande Lennart Andersson.

– Dragspelsklubben är nog en av Dejes mest bokade orkestrar, skrattar Sandor Budai, studieorganisatör i föreningen. Han är en av de som håller i trådarna för evenemanget.

Folkets hus i Forshaga har egentligen semesterstängt, men för den årliga sommarfest som PRO anordnar öppnar de mer än gärna dörrarna under en eftermiddag. Drygt 200 pensionärer har tagit sig dit och stämningen är på topp.

Sommarfesten är ett stående inslag i PRO Forshagas aktivitetskalender och har anordnats i över 30 år. Alla pensionärer i Forshaga är välkomna till festligheterna, oberoende medlemskap i PRO eller inte.

  • Johanna Lindholm