2016-01-19 20:35

2016-01-19 20:35

Skivedsskolan gick vidare

VI I FEMMAN

På tisdagen genomfördes den första värmländska kvartsfinalen i årets upplaga av allvetartävlingen V i femman.

Det var klass 5 A i Skivedsskolan i Forshaga som gick vidare genom att veta mer än klass 5 A i Hacklehemsskolan i Kristinehamn. Det vinnande laget består av Ella Johansson och Jannis Troulsen. Nästa kvartsfinal avgörs på torsdagen. Då möter klass Vinden 5 B från Herrhagsskolan i Karlstad klass 5 B från Hammarlundens skola i Hammarö.

Det var klass 5 A i Skivedsskolan i Forshaga som gick vidare genom att veta mer än klass 5 A i Hacklehemsskolan i Kristinehamn. Det vinnande laget består av Ella Johansson och Jannis Troulsen. Nästa kvartsfinal avgörs på torsdagen. Då möter klass Vinden 5 B från Herrhagsskolan i Karlstad klass 5 B från Hammarlundens skola i Hammarö.