2015-12-09 08:40

2015-12-09 08:41

Elever från SFI lussar för ForshagaAkademin

På fredag den 11 december gästas Forshaga Akademin av ett luciatåg.

Det är 15-20 personer från SFI som kommer för att lussa för skolans elever. Tidigare under hösten har elever som läser sportfiske på skolan guidat elever från SFI när de fiskat vid skolans fiskevatten. De har även haft gemensamma fikaträffar. Luciatåget är en fortsättning på detta samarbete som ForshagaAkademin och SFI i Forshaga haft under året.

Det är 15-20 personer från SFI som kommer för att lussa för skolans elever. Tidigare under hösten har elever som läser sportfiske på skolan guidat elever från SFI när de fiskat vid skolans fiskevatten. De har även haft gemensamma fikaträffar. Luciatåget är en fortsättning på detta samarbete som ForshagaAkademin och SFI i Forshaga haft under året.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.