2015-08-02 16:41

2015-08-02 16:42

Bröt sig in i kyrka

DEJE

En arbetare i Dömle kyrka blev under fredagseftermiddagen förvånad när en man kom in efter att ha brutit upp dörren. Mannen ska när han ha sett arbetaren vänt om och skyndat sig iväg i en bil. Arbetaren ska då ha sprungit efter och ha fått en bild på bilen, som han gett till polisen. Bilen känns igen och polisen lyckas identifiera mannen, som är känd hos polisen sedan tidigare, till en 47-årig man.

En arbetare i Dömle kyrka blev under fredagseftermiddagen förvånad när en man kom in efter att ha brutit upp dörren. Mannen ska när han ha sett arbetaren vänt om och skyndat sig iväg i en bil. Arbetaren ska då ha sprungit efter och ha fått en bild på bilen, som han gett till polisen. Bilen känns igen och polisen lyckas identifiera mannen, som är känd hos polisen sedan tidigare, till en 47-årig man.