2018-09-13 19:25

2018-09-13 19:25

Pengar stals från konto

HÄLLEFORS: Swishades bort

En person rapporteras ha fått pengar stulna från sitt Swishkonto efter ett bedrägeri.

Den misstänkte hade använt målsägarens namn för att skapa en e-postadress och även använt målsägarens mobiltelefonnummer och Swishkonto för att komma åt pengar. I dagsläget är det oklart hur stor summa som har stulits.

Den misstänkte hade använt målsägarens namn för att skapa en e-postadress och även använt målsägarens mobiltelefonnummer och Swishkonto för att komma åt pengar. I dagsläget är det oklart hur stor summa som har stulits.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.