2018-06-11 20:47

2018-06-11 20:47

Gammal poppel tas ner

HÄLLEFORS: Träd var säkerhetsrisk

Hällefors centrum blev på måndagen ett träd fattigare.

Poppeln på torget togs ned under måndagen, med hänvisning till säkerhetsskäl. Samhällsbyggnad Bergslagen har tagit beslutet att ta ned trädet eftersom det släppt flera stora grenar och det även befaras att rötterna skadats av tidigare grävningar. ”Platsen är välbesökt och därför är risken stor att någon kan skadas” skriver kommunen på sin hemsida.

Poppeln på torget togs ned under måndagen, med hänvisning till säkerhetsskäl. Samhällsbyggnad Bergslagen har tagit beslutet att ta ned trädet eftersom det släppt flera stora grenar och det även befaras att rötterna skadats av tidigare grävningar. ”Platsen är välbesökt och därför är risken stor att någon kan skadas” skriver kommunen på sin hemsida.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.