2018-03-08 09:02

2018-03-08 09:56

Framtidens kockar tog över köket

LOKA: Utbyte mellan skola och näringsliv – elever lagar trerättersmiddag med proffskockar

Det bubblar och fräser, det mixas och hälls upp. I Sjövillans kök på Loka brunn är det febril aktivitet, när ett 20-tal åttondeklassare tar sig an uppgiften att laga en trerättersmiddag.
– Det är jättebra att laga mat och det är roligt samtidigt, säger Iman Al-Yaseen, som går i 8A.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa.

eller
Teckna en plusprenumeration för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

buy subscription

Erbjudandet gäller:

tillgång till Plus-artiklar på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande