2018-02-07 09:42

2018-02-07 09:42

Linnéa studerar vin och sjunger jazz

GRYTHYTTAN: Konsert i Grythyttans kyrka

På lördag eftermiddag, den 10 februari, gästas Grythyttans kyrka av Jonsergårdh/Kragsbjergs Jazzband från Örebro.

Vokalist är Linnéa Ingemarsson, som är jazzsångerska, men också sommelierstudent på Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan.

Det blir en mix av swing, latin och blues, gammalt och nytt och klassiker som Fly me to the moon, Route 66 samt några nya arrangemang av Michael Bublé och Renée Olstead. Det nio man starka bandet består av bas och trummor, blås med tre saxar, två trumpeter och en trombon samt komp på piano. Och så Linnea förstås. Biljetter säljs vid dörren.

Vokalist är Linnéa Ingemarsson, som är jazzsångerska, men också sommelierstudent på Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan.

Det blir en mix av swing, latin och blues, gammalt och nytt och klassiker som Fly me to the moon, Route 66 samt några nya arrangemang av Michael Bublé och Renée Olstead. Det nio man starka bandet består av bas och trummor, blås med tre saxar, två trumpeter och en trombon samt komp på piano. Och så Linnea förstås. Biljetter säljs vid dörren.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.