2017-12-05 16:37

2017-12-05 16:37

Hund attackerade kvinna

GRYTHYTTAN

Vid tvåtiden på eftermiddagen, fredagen den 1 december, var en kvinna på väg hem från sitt arbete.

Hon passerade ett hus, utanför stod en kopplad hund och skällde aggressivt. Plötsligt lyckades hunden slita sig loss och gick till attack mot kvinnan som föll mot marken. Hundägaren rusade då ut och lyckas få bort hunden.

Kvinnan ska efter det inträffade fått söka vård för att sy ett sår på ena handen.

Händelsen är polisanmäld.

Hon passerade ett hus, utanför stod en kopplad hund och skällde aggressivt. Plötsligt lyckades hunden slita sig loss och gick till attack mot kvinnan som föll mot marken. Hundägaren rusade då ut och lyckas få bort hunden.

Kvinnan ska efter det inträffade fått söka vård för att sy ett sår på ena handen.

Händelsen är polisanmäld.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.