2017-12-05 16:37

2017-12-05 16:37

Hund attackerade kvinna

GRYTHYTTAN

Vid tvåtiden på eftermiddagen, fredagen den 1 december, var en kvinna på väg hem från sitt arbete.

Hon passerade ett hus, utanför stod en kopplad hund och skällde aggressivt. Plötsligt lyckades hunden slita sig loss och gick till attack mot kvinnan som föll mot marken. Hundägaren rusade då ut och lyckas få bort hunden.

Kvinnan ska efter det inträffade fått söka vård för att sy ett sår på ena handen.

Händelsen är polisanmäld.

Hon passerade ett hus, utanför stod en kopplad hund och skällde aggressivt. Plötsligt lyckades hunden slita sig loss och gick till attack mot kvinnan som föll mot marken. Hundägaren rusade då ut och lyckas få bort hunden.

Kvinnan ska efter det inträffade fått söka vård för att sy ett sår på ena handen.

Händelsen är polisanmäld.