2017-09-08 15:54

2017-09-08 15:54

Hällefors laddar för lyft

HÄLLEFORS: Webb-tv: Gott hopp för företagsklimatet

”Nu är vi med i matchen!”'
Så lyder programpunkten som kommunalrådet Annalena Järnberg har på nästa företagarfrukost i Hällefors.

I onsdags hölls ett seminarium med Svenskt näringsliv på Sikfors herrgård, där kommunen och företagare möttes. Temat var hur man ska få med alla företagare, politiker och tjänstemän på ”resan mot framtiden”, mer specifikt hur förutsättningarna för företagsamhet kan utvecklas.

En av föredragshållarna då var Svenskt näringslivs regionchef Karl Hulterström.

Han återkommer till Hällefors onsdagen den 27 september, då han tillsammans med kommunalrådet ska berätta mer om hur företagsklimatet utvecklats i just Hällefors. Då har han förhoppningsvis goda nyheter med sig, för dagen innan släpps årets upplaga av rankinglistan över de svenska kommunernas företagsklimat.

”Nu är vi med i matchen” heter programpunkten, vilket bland annat syftar på att Hälleforsföretagens betyg på sin kommuns klimat ökat mest i Sverige.

På samma frukostmöte ska kommunen informera om vad som är på gång inom den kommunala förvaltningen. Även företag, några föreningar samt arbetsförmedlingen ska informera.

Mötet hålls på Folkets hus.

I onsdags hölls ett seminarium med Svenskt näringsliv på Sikfors herrgård, där kommunen och företagare möttes. Temat var hur man ska få med alla företagare, politiker och tjänstemän på ”resan mot framtiden”, mer specifikt hur förutsättningarna för företagsamhet kan utvecklas.

En av föredragshållarna då var Svenskt näringslivs regionchef Karl Hulterström.

Han återkommer till Hällefors onsdagen den 27 september, då han tillsammans med kommunalrådet ska berätta mer om hur företagsklimatet utvecklats i just Hällefors. Då har han förhoppningsvis goda nyheter med sig, för dagen innan släpps årets upplaga av rankinglistan över de svenska kommunernas företagsklimat.

”Nu är vi med i matchen” heter programpunkten, vilket bland annat syftar på att Hälleforsföretagens betyg på sin kommuns klimat ökat mest i Sverige.

På samma frukostmöte ska kommunen informera om vad som är på gång inom den kommunala förvaltningen. Även företag, några föreningar samt arbetsförmedlingen ska informera.

Mötet hålls på Folkets hus.