2017-09-08 15:30

2017-09-08 15:30

Flyttar inte bil – polisanmäls

HÄLLEFORS

En man i 25-årsåldern har blivit polisanmäld. Anledning: han parkerar fel.

Det tycker i alla fall en bostadsrättsförening i Hällefors, som försökt få honom att flytta sin bil från deras parkeringplats.

Nu har föreningen tröttnat och lämnat in en polisanmälan, som rubriceras som egenmäktigt förfarande. Det egenmäktiga ska bestå i att han använder en p-plats som tillhör någon annan, och enligt anmälan har bilen stått där sedan början av juli.

Det tycker i alla fall en bostadsrättsförening i Hällefors, som försökt få honom att flytta sin bil från deras parkeringplats.

Nu har föreningen tröttnat och lämnat in en polisanmälan, som rubriceras som egenmäktigt förfarande. Det egenmäktiga ska bestå i att han använder en p-plats som tillhör någon annan, och enligt anmälan har bilen stått där sedan början av juli.