2017-09-04 21:46

2017-09-04 21:46

Hällefors marknad till helgen

HÄLLEFORS

På lördag, den 9 september, börjar Hällefors marknad och den är även öppen under söndagen. Den traditionella marknaden i centrum brukar locka omkring 80 knallar och många besökare. Det kommer även att finnas ett tivoli på plats.

Marknaden hölls första gången 1964 och fanns från början på idrottsplatsen Hällevi. Senare flyttades den dock till centrum. 2016 bytte marknaden namn till Hällefors marknad.

Arrangör är Lions Club Hällefors. Pengarna som klubben tjänar på arrangemanget går till välgörande ändamål. Det är bara mindre administrativa kostnader som först betalas.

På lördag, den 9 september, börjar Hällefors marknad och den är även öppen under söndagen. Den traditionella marknaden i centrum brukar locka omkring 80 knallar och många besökare. Det kommer även att finnas ett tivoli på plats.

Marknaden hölls första gången 1964 och fanns från början på idrottsplatsen Hällevi. Senare flyttades den dock till centrum. 2016 bytte marknaden namn till Hällefors marknad.

Arrangör är Lions Club Hällefors. Pengarna som klubben tjänar på arrangemanget går till välgörande ändamål. Det är bara mindre administrativa kostnader som först betalas.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.