2017-07-17 11:05

2017-07-17 11:05

Bullar och bingo väntar på cyklisterna på onsdag

HÄLLEFORS: Motionsaktivitet i Korpens regi

På onsdag kväll, den 19 juli, är det samling på Hammarvägen i Hällefors, för en aktivitet som är poppis men kan ta slut.

Det handlar om Korpens cykelbingo, som kan sjunga på sista versen.

– Jag har hållit på med det här i 25 år, så nu räcker det. Jag tänker trappa ned, så det här kan bli sista året, säger Günther Heydorn i Korpen.

Ännu återstår dock ett par chanser denna sommar, både i Hällefors och Grythyttan. Totalt blir det 12 tillfällen för cykelbingoentusiasterna i sommar. Sen återstår att se om någon tar över i arrangörsstaben inför nästa år (eller för all del, om Günther kan låta bli att gripa in om det inte blir så...).

På onsdag är startplatsen hur som helst Hammarvägen 39, hemma hos familjen Thunander och Günther lovar både bullar och en trevlig trampfärd för dem som möter upp. Elva kilometer får man vara beredd på att klara av och förutom bullarna lockar Korpen med chans att vinna pris.

– Jag har hållit på med det här i 25 år, så nu räcker det. Jag tänker trappa ned, så det här kan bli sista året, säger Günther Heydorn i Korpen.

Ännu återstår dock ett par chanser denna sommar, både i Hällefors och Grythyttan. Totalt blir det 12 tillfällen för cykelbingoentusiasterna i sommar. Sen återstår att se om någon tar över i arrangörsstaben inför nästa år (eller för all del, om Günther kan låta bli att gripa in om det inte blir så...).

På onsdag är startplatsen hur som helst Hammarvägen 39, hemma hos familjen Thunander och Günther lovar både bullar och en trevlig trampfärd för dem som möter upp. Elva kilometer får man vara beredd på att klara av och förutom bullarna lockar Korpen med chans att vinna pris.