2017-06-16 10:48

2017-06-16 10:48

Våldsam tjuv stal mobil och skor

HÄLLEFORS

En man utsattes för flera slag och sparkar – och blev bestulen på sin mobiltelefon och sina skor.

Detta hände natten till torsdagen i Hällefors, och en polispatrull ryckte ut till den drabbade mannen, som är i 20-årsåldern. Han blev skjutsad till vårdcentral för översyn och en polisanmälan är upprättad om misshandel och stöld.

 

Detta hände natten till torsdagen i Hällefors, och en polispatrull ryckte ut till den drabbade mannen, som är i 20-årsåldern. Han blev skjutsad till vårdcentral för översyn och en polisanmälan är upprättad om misshandel och stöld.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.