2017-06-12 14:57

2017-06-12 14:57

Erkände att han rökt hasch

HÄLLEFORS

Runt klockan tio på torsdagskvällen ska två yngre män ha stoppats av en polispatrull i centrala Hällefors.

Patrullen gjorde en kroppsvisitering på männen då det misstänktes att de hade narkotika på sig. En av männen erkände för polisen att han tidigare under kvällen rökt hasch. Han är nu misstänkt för eget brukande. I övrigt fann polisen ingen narkotika på männen.

Runt klockan tio på torsdagskvällen ska två yngre män ha stoppats av en polispatrull i centrala Hällefors.

Patrullen gjorde en kroppsvisitering på männen då det misstänktes att de hade narkotika på sig. En av männen erkände för polisen att han tidigare under kvällen rökt hasch. Han är nu misstänkt för eget brukande. I övrigt fann polisen ingen narkotika på männen.