2017-05-17 11:09

2017-05-17 11:09

Skiffertrampen körs på lördag

GRYTHYTTAN

På lördag, den 20 maj, arrangerar Grythyttans CK den 22:a upplagan av Skiffertrampen.

Varje år brukar det komma omkring 110 deltagare. Deltagarna kan välja att åka 27 kilometer eller 70 kilometer. Starten sker vid Grythyttans skola. Eftersom banorna går på fina asfaltsvägar så passar det med alla typer av cyklar. Vätskekontroller finns efter båda banorna, samt vid målet. Ett krav är en godkänd cykelhjälm.

Priserna lottas ut, vilket innebär att alla har lika stor chans att vinna de bästa priserna. Dessutom får alla deltagare en Skifferplakett. Anmälan och betalning sker vid starten på lördag förmiddag.

Varje år brukar det komma omkring 110 deltagare. Deltagarna kan välja att åka 27 kilometer eller 70 kilometer. Starten sker vid Grythyttans skola. Eftersom banorna går på fina asfaltsvägar så passar det med alla typer av cyklar. Vätskekontroller finns efter båda banorna, samt vid målet. Ett krav är en godkänd cykelhjälm.

Priserna lottas ut, vilket innebär att alla har lika stor chans att vinna de bästa priserna. Dessutom får alla deltagare en Skifferplakett. Anmälan och betalning sker vid starten på lördag förmiddag.