2017-04-16 18:57

2017-04-16 18:58

Villainbrott i Silvergruvan

HÄLLEFORS

Ett villainbrott har anmälts i Silvergruvan, Hällefors.

Anmälan kom in 17.13.

– Inbrottet ska ha skett underdagen. Det är oklart vad som stulits men man har krossat en ruta för att ta sig in i villan. Vi kommer att genomföra en brottsplatsundersökning så snart tillfälle ges, säger  Jens auf der Heide, länsvakthavande befäl vid Örebropolisen.

 

 

Anmälan kom in 17.13.

– Inbrottet ska ha skett underdagen. Det är oklart vad som stulits men man har krossat en ruta för att ta sig in i villan. Vi kommer att genomföra en brottsplatsundersökning så snart tillfälle ges, säger  Jens auf der Heide, länsvakthavande befäl vid Örebropolisen.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.