2017-03-20 15:23

2017-03-20 15:23

Ny pengastöld på äldreboende

HÄLLEFORS

Ytterligare en stöld har inträffat på ett äldreboende. Enligt en polisanmälan som gjorts av enhetschefen ska 2 000 kronor ha stulits. Pengarna ska ha tillhört någon av dem som bor på hemmet och ska ha förvarats i ett låst skåp dit bara personalen har nyckel.

FT rapporterade förra veckan om hur en dotter till en avliden kvinna upptäckt att det saknades över 5 000 kronor på sin mammas konto efter att hon en vistats på boendet.

Ytterligare en stöld har inträffat på ett äldreboende. Enligt en polisanmälan som gjorts av enhetschefen ska 2 000 kronor ha stulits. Pengarna ska ha tillhört någon av dem som bor på hemmet och ska ha förvarats i ett låst skåp dit bara personalen har nyckel.

FT rapporterade förra veckan om hur en dotter till en avliden kvinna upptäckt att det saknades över 5 000 kronor på sin mammas konto efter att hon en vistats på boendet.